Saf Cay Agaci Yagi Fiyati

Saf Çay Ağacı Yağı Fiyatı

Bilen var bilmeyen var, şimdi peki ama madem saf fiyatı neden bu kadar ucuz diyenler çıkacaktır, siz sormadan biz meramımızı aktaralım. Sevgili tüketici, bu yağın orjinalini bulmanız maalesef Türkiye şartlarında çok zor. İlk gittiğin bitkisel ıvır zıvır satan dükkanda sana verecekleri yağ muhtemelen orjinal yağ olmayacak tıpkı diğer yağlar gibi, veya senden minik bir servet isteyecekler.

Doa sana saf çay ağacı yağı satıyor sevgili tüketici, çoğunuz bilmezsiniz ama bu yağın uluslararası litre fiyatı argan yağının 3 katından fazla. Doa çay ağacı yağı 10 ml 12,5 TL üyelerimiz 11,25 TL den satın alabiliyor. Doa bu yağın oldukça yaygın kullanımı olduğunu biliyor, ve bu yağı kullananların daha çok çeşitli rahatsızlıklardan muzdarip insanlar olduğunu da biliyor. Bu yüzden çay ağacı yağını sizin bu durumunuzu kullanmamak adına normal fiyatlandırma politikasının altına fiyatlandırdı. Peki ama neden bu fiyata satıyor, derdi ne diye düşünüyorsun şimdi biliyoruz.

Çünkü eğer mesele insanlara faydaysa bunun ticarete dökülmesi hele hele fahiş fiyatlara satılması etik ve ahlaki değil. Tabi dünya diline 1-2 ot, çer çöp dolayanların, çeşitli vaatler yoluyla insanları sömürme devri, ama her şey para değil sevgili tüketici. Unutmadan bir sıkıntınız derdiniz rahatsızlığınız varsa doktora muayene olun, çerden çöpten, adını sanını duymadığınız türlü bitkiden medet ummayın, bunu vaat edenlerin, sizin hastalıklarınızı ve zaaflarınızı sömürdüklerini unutmayın. 

DOA ÇAY AĞACI YAĞI

%100 SAF ve 
UÇUCU YAĞIDIR

Yazıyı beğendiyseniz, aşağıdaki butonlar yardımıyla paylaşın, reklama para verdirmeyin bir el atın sevaptır.
Share on Tumblr

2 Yorum

  1. ceren yazan dedi ki:

    Saf olmasindan kastinizin ne oldugunu belirtebilir misiniz?isleniyor mu damitiliyor mu nasil ve baska yag ile karistirildiysa hangi yag ve ne oranlarda? Ornegin saf diye satin aldigim the body shop cay agaci yaginda icerik kismi su sekilde: water,alcohol,polysorbate,tea tree leaf oil...Devami da var ama en cok kullanilan ilk uc urun bu sekilde siralanmis, yuzde on bes cay agaci yagi diyor. Bu yagi body shopa acmadan iade etmeyi dusunuyorum, sizden de en kisa surede aydinlatici cevap bekliyorum.tesekkurler

  2. DOA dedi ki:

    saf olmasından kastımız içerikte tea tree leaf oil yazmasıdır. ayrıca çay ağacı yağı adı altında sahte yağlarda satılıyor.

Yorum Ekleyin